Intalniri intre pasionati la Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Eu as merge pe Mall si datorita posibilitatilor de parcare pentru autoturisme...insa nu stiu sa propun o locatie anume ... :roll:
 
Eu as propune ca primul lucru care sa il discutam cand ne intalnim sa fie noua locatie. Decat post-uri pe forum prefer o discutie civilizata fata in fata. Asa fiecare vine cu propuneri si rezolvam in 10 minute problema (va rog sa veniti cu tema facuta de acasa :D).

Fiecare sa vina cu doleanta pe care o are dar punctual: Localul X de pe strada Y. cu plusuri si minusurii: lumina, locuri de parcare si pozitionare(sa nu fie lolcalul chiar la Lugoj). Sa nu veniti cu exemple: hai la Mall ca Mall-ul e al dracului de mare si eu unu care nu sunt molar (vizitator des al mall-ului) habar n-am sa ma orientez pe acolo. Cafeneaua Y de la etajul Z de la Mall e cu totul altceva.

Un weekend fain.
 
Avand in vedere ca Robu lui Dumnezeu a blocat toata piata Unirii ca are el vise erotice cu zona aia si o vrea total pietonala imi cer scuze pentru cei care nu vor gasi locuri de parcare :(
 
salut tuturor din timisoara!!!
avind in vedere considerente de ordin profesional... voi lucra in weekend... nu voi reusi sa ajung la intilnire.
am considerat ca este bine sa anunt!!!
o seara buna in continuare si multe foto de la intilnire!!! :)
 
smotocel ? ceva poze de la intalnire :p . propun 19 ianuarie ca urmatoarea data de intalnire. sper ca pana atunci sa ni se aseze sarmalele si cozonacii. In urma dezbaterii aprinse localul va ramane Zai :D
 
cu intarzierea de rigoare... pun si eu poz(n)ele de la Intalnirea de Duminica, 24.11.2013


a fost intalnirea CFR Marfa. prima data a venit transportul rutier



apoi CFR



?i cineva, cândva, cumva, trebuia s?? trag?? ?i m??rfurili alea... s-a încercat cu o DA...





chiar ?i cu o EA...



pân?? la urm?? fiecare locomotiv?? ?i-a v??zut de treaba ei...



cam atât deocamdat??... ?i pe aceast?? cale, v?? doresc de pe acum s?? ave?i parte de cele mai frumoase s??rb??tori!!!
 
In primul rand va urez un calduros LA MULTI ANI.

In al doilea rand as dori sa va aduc aminte ca saptamana viitoare pe 19 avem intalalnire de gradul 3 la Timisoara aceeasi ora si locatie.