Depoul Dej in prag de sarbatori

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

Florin-Dej

Well-Known Member
7 Mai 2011
390
3
Dej
LOCATION
Dej
Dragi prieteni, cu ocazia apropierii sarbatorilor de iarna ne-am gandit ca ar fi frumos sa ne impodobim depoul. Voi posta cateva fotografii cu locomotivele din depou, cu mentiunea ca mai avem de terminat si locomotiva 230.299. La momentul cand va fi gata voi posta fotografii si cu aceasta.
Urez cu aceasta ocazie tuturor pasionatilor de cai ferate multa sanatate, fericire si impliniri in noul an !








 
Bravo! O munca cu rezultate frumoase. Cred ca si eforturile au fost pe masura. Sarbatori fericite! Si anul 2012 sa aduca si mai multe exponate in muzeu!
 
Azi am reusit sa terminam (partial) iluminatul la locomotiva 230.299. Functioneaza coltarele, farul central si o lampa la pervaz pe partea stanga. Restul de 5 lampi de pervaz o sa le montam dupa sarbatori cand le vom termina de reparat. Intrucat nu am mai avut ghirlanda luminoasa in cabina am montat o ghirlanda luminoasa cu clopotei.

 
Felicitari pt. eforturile de reconditionare si pastrare a exponatelor!!!

Sarbatori Fericite! :)

Mihai
 
Inca niste poze dupa unele mici remedieri la partea electrica:






Ultima este cu 230.299 la care mai avem de montat lampile de pervaz.
 
Pentru perioada de sarbatori arata bine. In rest, pentru a se obtine un efect vizual ok, ar trebui investit in proiectoare de exterior (evident daca exista posibilitatea). Proiectoarele cu lumina alba, amplasate la nivelul solului, in lateralele exponatelor, chiar si fara un studiu arhitectural de lumina ambientala duc la un rezultat cu adevarat spectaculos.
 
Lampile cu halogen de care vorbesti exista montate exact asa de mai multi ani iar efectul este intr-adevar fantastic. Problema care o avem cam de un an tine de un cablu subteran intrerupt pe care speram sa-l reparam la primavara.
 
Cateva link-uri cu reportaje legate de aceasta actiune:
http://www.dejeanul.ro/content/video-vezi-cum-au-fost-impodobite-de-sarbatori-locomotivele-din-muzeul-
http://observator.a1.ro/social/Locomotive-impodobite-la-Dej_51781.html
 
Felicitari pentru efortul depus! La prima trecere prin Dej, in interes de serviciu sau personal, am sa trec pe acolo. Un an nou fericit si LA MULTI ANI! Cu respect, IDM.