Locomotive electrice si diesel din colectia Doru

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Prezint aici un set format din 2 locomotive Ae 3/6 epoca II si III de la firma TRIX destul de frumoase ca aspect. Parca cea de epoca III verde imi place mai mult desi cea de epoca II are o pasarela cu arc functionala.
Aceste locomotive inmatriculate SBB au fost fabricate in 1925. Aveau o putere de 1490 KW si dezvoltau o viteza de 100km/h, destul de rapide pt vremea aceea!

[url=http://i546.photobucket.com/albums/hh406/dorucob/DSC01957.jpg]
 
Asa cum am prevazut, incepi sa treci pe verde.Rectificare la afirmatia ta, referitor la materialul folosit la Brawa si Trix E 69. Si brawa e eine kleine metalische maschinen! asa ca... :D
Bafta la adunat vechituri noi!!!
PS: plus ca are mobila prin cabina si sa nu-ti mai spun de tampoane cu extensie, ca ajungi la HARAKIRI. Iti imprumut sabia cu laser :evil:
 
super locomotiva Ae 6\6. am comandat si eu 2 buc. de la dan.cand le primesc am sa le postez.sa te folosesti cat mai mult de ea, si sa nu te opresti aici.
 
buna laurentiu,

masina din poza este o Ae3/6, mai precis o Ae3/6 I (Ae 3/6 II aparuse mai tarziu si arata complet altfel), nu are nici o legatura cu Ae6/6.
 
De curand am intrat in posesia unei frumoase locomotive electrice Bo' Bo' inmatriculare Belgia ep IV. Ca si caracteristici ale acestei locomotive din seria 15: dezvolta o viteza de 160 Km/h si o putere de 2620Kw. Era utilizata in componenta trenurilor internationale deci putea fi vazuta si in Germania si in Franta cat si in tarile Benelux.
Ca realizare a machetei, pot spune ca este o adevarata bijuterie, extrem de detaliata,stergatoare de parbriz atasate, gratarul din fata cabinei este cu gauri ca in realitate, in interior se vad toate elementele constructive (pacat ca nu are mecanic), carlige, furtune, boghiuri la care conductele de frana sunt elastice, sabotii corespund pozitiei normale, ruleaza foarte silentios. Lumini pe leduri, interfata decodor cu 21 pini.
Are in cutie o caruta de accesorii care toate sunt in plus, pt ca din start erau puse un rand.

 
In ultima vreme nu am avut timp sa mai fac poze cu noile achizitii. Azi, am gasit un moment liber si iata ce poze am facut la cele doua noi locomotive electrice.
Prima este o locomotiva BRAWA E42. Cred ca e cea mai apropiata la cea pe care o doream.Versiunea ORIENT EXPRESS. Nu stiu daca asta ar merge sa tracteze garnitura Orient Express de la Rivarossi.
 
Azi mi-a facut o vizita Vali sa-mi admire noua E93. Am uitat sa spun ca e si cu sunet. Nu se aude foarte tare si nu are cine stie ce sunete. Asa ca o electrica, dar imi place ca are un anunt al unei angajate feroviare DDR-iste din gara :D


 
Ai stricat curentul pe poza cu mine holbandu-ma ca curca-n lemne... :x

Dragi trenulisti, daca va plasati pe ep II sau III si prindeti o astfel de loko Piko , nu ezitati sa il scapati pe vanzator de ea/ ele.

sunt modele de varf ale firmei, totusi nu se compara cu ICE sau Taurus :D

am sesizat si diferente optice intre cele doua splendori:

E 93 DRG are mai multe nisipare , luminile centrale sunt plasate pe corpul central si e mult mai faina, (...)

Edit by Admin: rectificat conform regulamentului forumului.
 
obi, nu puteai sa scapi o prostie dupa atata vreme. ti-am editat mesajul.

E93 era o masina interesanta, din pacate prea inceata (90 Stundenkm) si prea usor motorizata, insa a deschis usa pentru faimoasa E94 care s-a produs in serie mare pana si dupa razboi, iar modelul Piko este unul din cele mai bune ale marcii.
 
pai sa zicem ca cea mai deosebita e cea rara (cea albastra) prezentata in schema asta la expozitie la Leipzig si folosita apoi pe S-Bahn, ca era unica (una singura) in timp ce verzi au fost cu zecile ;)
 
PIKO E104

<r>Din seria locomotivelor electrice care sunt din gama profi la Piko, este si aceasta electrica E104(cod producator 51000) inmatriculare DB.<br/>
Foarte bine realizata la fel ca surorile E93, E63, bogate in elemente de detaliere din partea de jos: Nisipare, saboti, conducte,radiatoare.<br/>
Plasticul este mat si ii confera naturalete.Cateva poze facute in mare graba, poate arata ceva din valoarea locomotivei destinata trenurilor de pasageri expres apta sa dezvolte o viteza maxima de 130km/h si care si-a facut serviciul din 1933 pana tarziu in anii 70.<br/>
<br/>
<br/>
<URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02563.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02563.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02564.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02564.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02565.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02565.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02567.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02567.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02568.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02568.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL> <URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02570.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02570.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL><br/>
<URL url="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/DSC02571.jpg"><s></s><IMG src="http://i756.photobucket.com/albums/xx207/armik_photos/th_DSC02571.jpg"><s></e></IMG><e></e></URL></r>
 
uite-asa are omu' cinci verzituri de pomina. Sa-mi spui cand le arunci, sa trag cotetul pe roti sub balcon la tine... Cumpar unghiera ca mi-am tocit dintii.
Tare, nenea! :evil:

Fortral cu tequila si coca!
 
Am sa inchei anul cu o ultima prezentare a unei locomotive diesel model V36 de la LENZ.
Este un model fabricat in mare parte din metal. Ceea ce pare sa fie plastic este acoperisul cabinei. Imi pare foarte bine realizata, robusta si presupun ca ruleaza bine. Inca nu am apucat sa o probez neavand acum un oval la dispozitie, plus ca mai e si digitala.Am sa i-o las lui Obiwan sa o testeze el pt satisfactia lui.
 
:D :D :D
Satisfaction!

Nu accept ! daca era Lima , mai ziceam, dar asta?
La multi ani si loko de vaza! :aplauze:
 
Un model de mare angajament, dar la un pret pe masura; eu ma multumesc (este adevarat ca nu se compara ca detalii si ca realizare cu Lenz) cu V36 si V20 Lima.

Ca model este un pic diferit de cel produs de cei de la Lima. In primul rand pompa de ungere este amplasata diferit fata de cea de la Lima (SI MAI SI FUNCTIONEAZA, CULMEA). Cred ca e spectaculos sa provesti masina in moscare si mai ales biela care actioneaza pompa.

Mi se pare ca exista si un model Lenz cu sunet, insa nu stiu daca e HO.

Oricum, felicitari pentru achizitie!!
 
O noua locomotiva electrica epoca III inmatriculare RENFE a poposit in colectia mea. Este o "rocosenie", dar imi place foarte mult nivelul de prelucrare a plasticului, mai cu seama in zona boghiului unde de data asta, Roco a folosit un plastic mat.
Luminile sunt bestiale, lumineaza la 60 cm in fata!



Un set de 2 locomotive ROCO tip De 4/4 inmatriculare SBB, din care una este dummy. Amandoua sunt bijuterii la pret mic. Foarte multe unghiuri care dau impresia realitatii 3D chiar si in poza bidimensionala. Luminile sunt functionale si pe locomotiva dummy.