Discutii generale

F

Florinn

Guest
Salut,

asa cum s-a stabilit, m-am intalnit la Brasov cu Bogdan, unde printre altele, am discutat de proiectul nostru comun, asa zis-ul proiect X. Prin internet s-a discutat si cu Paul Coste, reprezentantul celor din Oradea si cu Gaby, reprezentantul celor din Arad.

Pe scurt proiectul consta in constructia a 4 diorame individuale, fiecare club va face una la alegerea lui, ideea de baza este ca aceste diorame sa fie compatibile in cadrul unei expozitii comune.

Dioramele vor fi asa:

- Brasovul (in colaborare cu Iasi) va face o diorama functionala, cu bucle, 2/3 module, compatibila cu modulele NEM
- Clujul va face o diorama functionala, cu bucle, 3 module, compatibila cu modulele NEM
- Oradea va face o diorama constand din 3 module NEM, reprezentand o gara in toata regula
- Aradul va face o diorama constand din x module NEM.

Vom discuta astfel incat toate acestea sa poata fi cuplate la o expozitie, probabil ca cele 2 diorame vor fi capetele traseului total.

Inainte de a demara proiectul (pastrat deocamdata secret in ideea de a fi o surpriza la expozitiile din toamna), vom invita si pe alte grupuri din tara sa participe, deocamdata cred ca putem discuta doar de Clubul Bucuresti, alte nuclee puternice nu cunosc in tara.

Legat de expozitii, cel mai probabil la Cluj va fi in septembrie iar la Brasov in octombrie. Ramane de vazut cand va fi la Arad si Oradea.

cam atat deocamdata.
 
F

Florinn

Guest
Am creat forumuri pentru fiecare grup.

Daca doriti sa schimbam numele rubricilor imi spuneti.
 
F

Florinn

Guest
Salut,

pe weekend am sa postez detalii legate de "interfata" de interconectare a modulelor.

pe scurt, inaltimea la care se va afla sina va fi de 100 cm.
 
F

Florinn

Guest
Salut

trebuie sa stabilim urgent care este INTERFATA de interconectare intre module.

Am rugat pe Gaby sa vorbeasca cu Paul si sa stabileasca, apoi sa prezinte aici, apoi putem sa ne dam cu parerea si sa cadem sau nu de accord toti in aceasta privinta.
 
B

BOGDAN I

Guest
Fratilor sunt la modulu 2 la capitolul montat sine , vreau sa stiu si eu cum le fac , modulul 2 sa aiba 2 iesiri sau 1 si la ce distanta aproximativa fata de latura din fata (marginea frontala a dioramei).
Am definitivat modulul 1 , imbinarea dintre 1 si 2 traseul cat de cat dar sunt incurcat de iesiri , vreau sa stiu cam pe unde deoraece iesirile sun la distanta una de alta, iar iserirea principala (si daca ramanem la 1 sircuit simplu singura iesire) trece printr-un tunel .Pozitionarea tunelului nu poate fi facuta decat dupa ce stiu exact pe unde ies cu acea sina .
PLEASE HELPPPPP
 
F

Florinn

Guest
Nenea,

am crezut ca ramane cum am stabilit. Sau nu?

maine (adica azi) poti sari intr-un scaipe?
 
Top