GFR - costuri

F

Florinn

Guest
Salut

eu am inceput sa lucrez la o mini serie de locomotive GFR, acum am 9 pe lista, lista mai este deschisa pana cand ajung la partea de grund pentru toate locomotivele.

Cat costa modificarea ? E destul de dificil de spus acum pentru ca aceasta serie va fi superior calitativ primei locomotive pe care am facut-o, multe defecte vor fi corectate, in plus voi inmatricula alta locomotiva care are si ceva inscriptii in plus, inscriptiile le voi face cu decaluri de cea mai inalta calitate, practic vor fi aproape ca si tampografia, nu o sa iti dai seama ca sunt decaluri. De asemenea vopsirea va fi superioara.
Deci cat costa? Inca nu stiu costul exact al decalurilor, acestea fiind singurele necunoscute in ecuatie, deci nici pretul exact al modificarii locomotivei nu-l stiu.
Pretul maxim pe care mi-l propun este de 500 lei. Deci in nici un caz costul nu va depasi aceasta suma, daca lucrurile merg mai bine decat ma astept eu, atunci pretul este posibil sa scada la 400. Deocamdata nu pot sa zic mai multe legat de pret, modificarea implica foarte multe ore de munca si totul depinde de cat timp voi economisi lucrand in serie.

Trmen de finalizare aproximativ : 3 - 4 luni, toate locomotivele vor fi terminate in aproximativ aceeasi perioada pentru ca voi lucra simultan la toate.

Plata la finalizarea modelului.

Ce imbunatatiri vor suferi in comparatie cu locomotiva de pe forum:

1. dungile albe vor fi de 2 ori mai subtiri (ca sa corespunda realitatii)
2. farurile de sus nu vor mai avea aspect de xenon, farurile de jos nu vor mai fi galbene ci cu lumini warm white si binenteles toate locomotivele vor oferi posibilitatea de aprindere selectiva a farurilor de jos si de sus.
3. finisare mai buna a carcasei dupa inlaturarea dungilor care sunt in relief pe modelul ND2 si eliminarea urmelor care la modelul de pe forum apar sus pe acoperis langa farurile centrale
4. se vor corecta anumite greseli de vopsire (prezente la cea de pe forum)
5. nu sunt inca sigur, dar daca va fi posibil voi monta tampoane funtionale (acestea nu sunt incluse in pretul de baza, daca le voi putea monta va voi anunta pe fiecare, ele costand aproximativ 20-30 lei in plus - pentru cine doreste) - repet inca nu sunt sigur daca va fi posibil, vom vedea.
6. voi oferi un certificat de producator (simbolic), serie, nr.din serie, etc.

Uite niste poze
http://i841.photobucket.com/albums/zz339/flokomotiv/studioTA/gfr-0/DSC04156.jpg
http://i841.photobucket.com/albums/zz339/flokomotiv/studioTA/gfr-0/DSC04157.jpg

Numai bine!
Florin
 
Top