Train Fest 2012 by Trainsylvania Railway Club

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Chiar daca nu am putut sa ma implic cat mi-am dorit, si mai ales nu am putut sa particip cat mi-am dorit as vrea sa spun cateva cuvinte acuma ca s-a incheiat aceasta editie TrainFest 2012.

In primul rand, chiar daca pare un cliseu trebuie sa multumesc tuturor celor a caror munca (si vorbim de zeci de ore) au facut posibila expozitia.
Multumiri colegilor de la Arad, Iasi, Bucuresti, care au strabatut cale lunga, au stat pe baricate 3 zile non stop, efort extraordinar pe care putini pasionati il fac.
Multumesc colegilor din club care s-au implicat in realizarea expozitiei, au fost zeci de drumuri pentru rezolvarea problemelor birocratice, ore si nopti de munca pentru a finaliza modulele, pentru a pune la punct toate detaliile.

Rezultatul ? O expozitie frumoasa, circa 3.000 de vizitatori (nu mai vorbim de estimari ci de bilete vandute), un semnal de alarma legat de linia Oravita-Anina, singur cativa viitori cumparatori de trenulete, o popularizare reusita a fenomenului.

Au fost si minusuri probleme ? Sigur ca da, dar acestea vor fi analizate la rece in sedintele clubului, deocamdata ramanem doar cu ce a fost frumos.

O singura propunere la cald, dar sigur urmeaza sa o discutam: sa facem expozitia bi-anuala incepand cu 2013.
 
Salut
Sincere felicitari... Din motive obiective nu am putut sa imi fac cadou aceasta vizita la Cluj pentru ca in viata mea are altcioneva prioritate (baietelul meu care tocmai a facut 1 an).
daca vremea era uscata... poate poate... Din pacate pe tren nu am cum sa merg cu el atatia km.
revenind: abia astept filmari cat mai multe, poze cat mai multe... Si inca o data felicitari tuturor, sunt cateva poze foarte frumoase.

Bi-anuala inseamna semestriala sau la 2 ani o data? Eu inclin catre a doua ca si explicatie? Oricum ma gandesc ca ar fi resurse impartite in doua daca faceti si vara... cu Rasnov-ul...
 
Salut,

voi reveni cu concluziile mele mai tarziu, acum doar vreau sa va spun ca noi ne-am oprit la 300 de bilete cumparate pe Oravita-Anina, am considerat ca este suficient si ca ne-am indeplinit scopul.



Sunt foarte curios insa daca s-au achizitionat bilete si de prin alte parti, asa ca va rog ce-i care ati facut-o sa ne spuneti.
 
Sunt foarte curios insa daca s-au achizitionat bilete si de prin alte parti, asa ca va rog ce-i care ati facut-o sa ne spuneti.
Din gara de nord pe automatul cu card...
bienal...bianual
touchee... chiar nu m-am lovit pana acum de acesti termeni...eram convins ca bianual (asa invatasem, dar deh - exista si erori in proces) inseamna bienal.

Ma bucura ca sunt cel putin doua manifestari asa mari ... dar in conditiile in care Clujul s-ar mai tine tot vara (cand sunt si concedii ...ceea ce ca si vizitatori este bine) ar putea cumva sa imparta lumea modelistilor intre Rasnov si Cluj... Intreb, ma gandesc...

Florinn, asteptam parerile tale si chiar ma gandesc ca asteptam ceva video-uri... poze... ceva de ansamblu mai mult?
 
Salut,

Am ajuns si noi pe la casele noastre... Eu unul, tragand linie, la declar multumit. A fost obositor, uneori chiar stresant, insa a meritat.

As vrea, in primul rand, sa-i multumesc lui Mircea Dorobantu pentru faptul ca deplasarea si cazarea noastra si a "calabalacului" nostru a fost posibila. Pentru noi, cei din Bucuresti, implicarea lui in acest eveniment (si nu numai) a fost de o importanta capitala. Nu stiu cum a fost pentru ceilalti, insa pentru mine si pentru Dragos asa a fost.

Deasemenea, multumiri tuturor pentru ajutor si pentru ca au contribuit la "o joaca pe cinste". Pentru ca, pentru mine (si cred ca nu numai pentru mine), aceste evenimente reprezinita in primul rand bucuria de a invarti trenurile si bucuria revederii cu ceilalti ca mine.

Sper sa ne vedem mai des.

PS: Revin zilele astea cu alte poze.
 
Fiind primul eveniment de acest gen la care am fost prezent , m-am simtit aproape ca copii adusi la expozitie de parinti. :eek: O expozitie foarte frumoasa. Felicitari organizatorilor si modelistilor care au participat la eveniment.
Cateva poze facute duminica.





 
Azi am primit si eu biletele de expo, cu intarziere fata de eveniment. Multumesc Interesantul!
Le-am facut poza deja la acestea ;-) Nu de altceva, dar ajung tot la colectia de "departe"



Si pentru ca lucrurile trebuie sa imi mearga bine azi am aflat ca mi-a mai luat cineva un rand... Si multumesc si lui sogardu...

(Later edit: am primiti si poza de la Sogardu ...deci intra si ele la istoria pe care o vor invata cei doi prunci ai mei
)

Azi dimineata am traversat Posul Grant chiar pe deasupra lui Hannah Montana (Trans Montana) care pleca din Gara de Nord... Vorba sotiei mele: "azi iti va merge bine"