Info Probleme

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Nu va faceti probleme... eu mi-am facut, de vreo 4 zile incoace....., culmea, @stageexp, la lucru am IP dinamic si acasa RDS (adica RDS stie), de la lucru ziua mergea si de acasa seara NU?!,..in seara asta pe la 8 am verificat si nu mergea nici de acasa nici de la lucru....nu conteaza, ma bucur sa va REvad :D
 
Ieri am reusit sa intru si de acasa pe forum, toata dupamasa, mai putin pe seara cand problema a reaparut. Nu am incercat inca artificiul de bricolare al fisierului cu pricina, pentru ca suspectam alte probleme. Vom vedea azi :D .
 
mpursu a spus:
Acum vin cu o alta intrebare, de data asta un pic off-topic :D
Am instalat programul Gmail Notifier, care sta in tray-bar si se albastreste atunci cand simte ca a sosit un mesaj nou in contul meu de Gmail. Daca fac dublu-click pe icoana albastrita a programului respectiv, IE8 ma ducea direct la Inbox, dar MozillaFirefox ma duce pur si simplu la pagina de autentificare, unde trebuie din nou sa introduc nume si parola ca sa accesez Inbox. Cam ce ar fi de facut ca sa intru si cu Mozilla direct in Inbox, de vreme de m-am autentificat odata la activarea lui GmailNotifier?
Am rezolvat si aceasta problema!!!
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif

Pur si simplu am dezinstalat vechiul Gmail Notifier (neactualizat din 2004) si am instalat mai noul Google Talk (neactualizat din 2006 :D). Si acest program rezident (parca asa ii spune) supravegheaza contul meu de Gmail, dar la click pe "Inbox" ma duce direct exact unde trebuie, fara re-introducerea datelor de autentificare.
 
era mai simlu, trebuia doar sa ii dai la firefox sa iti tina minte parola si username-ul pe acel calculator si gata, atunci te trimite automat in inbox, fara sa iti mai ceara toate acestea inca odata.La mine asa merge.
 
Dar atunci la IE cum faci? caci si el ti le memoreaza, altfel ar face la fel ca firefox-ul.Daca stergi cookies-urile nici IE nu te mai baga in Inbox direct
 
La pornirea computerului, ma autentific o singura data la Gmail Notifier / Google Talk. Dupa aceea, programul respectiv supravegheaza automat inbox-ul meu si ma anunta de mesaje noi. Atunci fac click-dreapta pe icoana respectiva si fac click pe "Inbox". Ca urmare, se deschide browserul direct la inbox.
 
Salutare!
In data de 05.11.2009 am trimis un PM la AdminVanzari cu rugamintea sa-mi fie sters un anunt de la rubrica vanzari deoarece produsul prezentat acolo s-a vandut.
Acest anunt nu a fost sters iar eu nu am posibilitatea informarii colegilor de acest lucru si primesc PM in continuare de la cei interesati.
Cine ma poate ajuta.
Multumesc anticipat.
 
salut,
Am deschis topicul lui @Victorian "Automotorul CFPV produs de Astra in 1935" si mi s-a afisat o pagina dubla ca latime, de plimb cursorul ca sa pot citi, de ametesc :confused: .
E de la mine sau e alt bai ?
Multumesc,
Puiu
 
Salutare Puiule, e greseala mea, am pus o imaginea prea mare. Am incercat sa repar un pic... am pus imaginea rotita cu 90 de grade. O puteti salva si intoarce voi in windows ca s-o vedeti cum trebuie.


Ideal ar fi fost sa pun mini-icons, asa cum m-a invatat de mai multe ori MPU, dar nu se lipeste de mine... :oops:
 
Salut Dorine,
Multumesc, nu deranjam, daca articolul nu ar fi fost deosebit de interesant, dar am banuit asa ceva cand am ajuns in josul paginii, dar cum inlocuisem cu o zi inainte Vista cu Win7 Ultimate , am zis c-o fii bai la mine.Am listat din prima imaginea si astept cu interes si restul.
Multa sanatate si spor la treaba,
Puiu :D
 
Nu functioneaza aplicarea de stil peste text selectat, adica scrii mesajul, selectezi o bucata cu mausul, apesi pe B si ar trebuii sa-ti incadreze selectia intre b si /b, dar el doar se duce si pune b la sfarsit.
Totusi, sfatul cu aplicatul stilului peste text selectat este afisat, deci nu e o versiune mai veche de forum.
 
Ce se intampla cu forumul de ce se incarca asa de greu ?
Am incercat sa il accesez din mai mult elocuri si se comporta la fel.

Dragos
 
ei bine, draga Florine, schuimba-ti providerul. Cine vrea sa stie providerul lui lokomotiv, uite aici:

lokomotiv.ro (92.114.97.221)SC SimpliQ SRL
21 Decembrie 1989, nr. 150/55
Cluj-Napoca Cluj Romania
CUI: 13884723

aveti serverele pe balcon de asta nu merg