PIKO SmartController light

A

AlexDB

Guest
Salutare tuturor!

Nu stiu mai nimic despre trenuri doar ca...pur si simplu imi plac foarte mult. Am facut greseala de a cumpara acum 2 ani un startset PIKO cod: 57110 care sa ruleze iarna in jurul bradului de craciun si in prezent sunt detinatorul unei loco BR218, Taurus, un ICE 3, toate PIKO, gama Hobby si cateva garnituri de vagoane care ruleaza pe sine roco geoline (nu am spatiul necesar pentru o diorama). Frustrat de limitarea controlului in sistemul analog am decis sa fac un mic upgrate. Initial m-am gandit la Piko Digi 1, dar am citit ca poate fi limitat daca rulez 2 locomotive simultan, si intamplator am aflat de kitul PIKO SmartController light. Nu vreau decat sa rulez 2, maxim 3 locomotive simultan pe un circuit, la diferite viteze, cu functia de lumini aprinse permanent.
Detine cineva PIKO SmartController light? Daca da, ceva pareri?
Multumesc :)
 
G

GFN

Guest
Salut .
Sincer nu stiu nimic despre sistemul de la Piko, decat din cateva prezentari de pe Youtube. dar la cati bani costa mai bine cumperi o centrala Roco z21 cu Multimaus rosu .
 
A

AlexDB

Guest
Multumesc pentru sfat. Poate nu am cautat ce trebuie dar am observat ca z21 e exponential mai scump decat piko smartcontroller light, nu stiu daca ar merita investitia doar pentru rulare 2-3 loco + faruri :)
 
S

sesamcave

Guest
Salut,
@AlexDB
Mai bine iti cumperi un set cu centrala Roco 10764 si cu Multimouse rosu.
Costa, de noua, pana in 300 lei si e super ok.
Marius
 
G

GFN

Guest
La Trennet (in alta parte nu exista, sau poate nu stiu eu) costa 540 lei , iar pe Olx o centrala completa z21 este 650 lei.
Eu recomandasem z21 pentru ca pe viitor se poate extinde cu router , Wlanmaus, smartphone/tableta si alte minuni . La inceput zisesem si eu ca nu imi trebuie mai mult si am ajuns sa am doua z21 , doi mausi rosii si doi Wlanmausi.
http://www.trennet.ro/produs/6226
https://www.olx.ro/oferta/centrala-z21-start-IDbnuhK.html
 
Last edited:
Top