Noutati 2013

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
In catalogul ACME 2013 este vagonul WLABmh 174 cod 52371. Probabil ca o sa il avem si CFR facut de Amintiri Feroviare.
 
Buna Ionut,

Vor mai exista si variantele mai moderne de WLABmh 174 si WLABmh/z 175 de la ACME, nu numai cele cu usi pivotante si boghiuri München-Kassel (=Wegmann) din 1959.
 
Ultimul model CFR pe 2013.

Tillig Artikelnummer 74820

tillig_ti74820.jpg
 
Gam3 a spus:
1385521_10152326859554988_1125343994_n.jpg

foto facebook

Incercare de record mondial, tractarea cu modele a unei locomotive mari BR 101.

" in a few minutes we will try to archiev a new worldrecord. small trains will hopefuly pull a huge one. we will publish a video at november 28th."
de pe pagina de facebook a Miniatur Wunderland.

Iata si filmarea:
https://www.youtube.com/watch?v=vC-dmKHiCnY&feature=youtube_gdata_player
 
SUPER ! Cu putina noroc sper sa ma lipesc si eu de acest set pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014! Multumim pt. informatie HORIA .
 
Eu imi cam luasem gandul

Ca sa vorbesc si eu ca unii colegi, da' de ce? :D

S-a anuntat de mult, chiar si aici pe forum, ca datorita repatrierii matritelor din China modelele pe baza Bpmz 29x DB, Euf A si B, T2s s.a.m.d. ex-Roco nu vor putea fi produse inainte de sfarsitul lui 2013. Acum este sfarsitul lui 2013 si incet, incet, vin toate.
 
Pur si simplu m-am educat sa nu mai am asteptari mari pentru a evita dezamagirile mari si pentru a lasa loc surprizelor placute :) Defect de societate :D ...
 
Este pentru multi o forma de protectie, din fericire pentru mine se rezuma doar la latura modelistica :D
 
Nu pot sa zic ca nu ma bucur sa vad noi modele romanesti mai ales ca sunt la o alta scara decat obisnuita H0. Spor la cumparaturi tuturor celor interesati de scara N. Apropo de modele. Stiti cumva daca este in plan pentru viitorul apropiat scoaterea vreunei locomotive CFR la scara H0 ? Altceva decat EA-urile celor de la AF
 
Pe TT cand piata o va cere, Bogdan.

Tillig are matrite de vagoane echivalente cu cele Fleischmann (Euf. B si Bpmz 29x DB) din care s-ar putea scoate un set identic. Numai cerere pe piata sa fie, ceea-ce lipseste cu desavarsire.

Setul "Dacia" pe N se scoate in prima linie pentru modelistii din Europa Centrala si aici scara N este bine reprezentata, in timp ce TT in Austria lipseste aproape cu totul... Nici macar 1x16 alias Taurus si vagoanele Eurofima ÖBB nu prea se vand.
 
Oare cate seturi se vor vinde in Romania?

Si tot din curiozitate, cate vagoane Fleischmann CFR la H0 s-au vandut ? Vreau sa spun, cate seturi de cisterne CFR, de Bragadiru, cate G-uri CFR? Ar fi interesanta o asemenea statistica... :roll: