Prezentare

B

bogdanra

Guest
https://storage.lokomotiv.ro/image/FiKWk[\img]


[b][i]Clubul de Modelism Feroviar Republica - Ploiesti[/i][/b] (numele duce imediat cu gandul la perioada "intoarcerii ca la Ploiesti", la Caragiale, la iz de viata buna) este o grupare de oameni inimosi, pasionati de cai ferate, de lucru impreuna, de colectii la diferite scari (H0, TT, G, I, 1:1).
Ne vedem in fiecare joi in Ploiesti intr-o locatie pusa la dispozitie cu titlul temporar (de obicei temporar insemna definitiv - sic!) de catre unul din membrii fondatori, Stefan, aka strofo.

Principalul nostru canal de comunicare a fost pana acum pagina de facebook a Clubului (https://www.facebook.com/search/top/?q=clubul%20de%20modelism%20feroviar%20republica%20-%20ploiesti), cu ajutorul administratorului forumului lokomotiv (caruia ii multumesc pentru deschidere si promptitudine) ne dorim ca activitatea noastra sa fie si aici promovata.

Cateva date:

Zi de nastere: (candva in toamana lui 2015, sa zicem octombrie)

Scari: [b]H0 [/b](ca asta e trendul), H0e, H0m, [b]TT[/b], I, etc

[b]Membrii[/b]: Stefan Pirvu, Adrian Panait, Dragos Iordache, Dragos Eftimie, Mihai Diaconu, Radu Octavian, Bogdan Bocsan (astia sunt aia care ne vedem zi de zi, saptamana de saptamana)
[b]Membrii asociati[/b]: Janos Bakai, Ovidiu Horvath

(aici rog daca am uitat pe careva sa imi spuneti, doar graba si neatentia pot fi facute vinovate)

[b]Module terminate[/b]:
2 module standard eurotrack H0
1 modul triunghi completare H0

[b]Module in lucru[/b]
2 module bucla santier
1 modul triunghi completare H0
1 gara TT

[b]Alte proiecte[/b]
proiecte de automatizare
proiecte laser si 3D (in colaborare cu alte asociatii sau persoane)

[b]Participari[/b]:

[i]Muzeul CFR[/i] (expo decembrie 2016 si 2018 (H0),
[i]Ruse [/i](mai 2017) H0 si TT

In activitatea noastra pana acum am fost ajutati si multumim Clubului Feroviar Bucuresti, Clubului Improvizat Bucuresti, conducerii Muzeului CFR, Clubului Railway Passion din Bulgaria si multor altor persoane care cu drag ne-au acordat ajutorul atunci cand l-am cerut. De exemplu nu pot sa il uit pe dl Nicu Breza care inca de la inceput a venit la intalnirile noastre
 
Top