Magazin de piese electrice in Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

tyco

Well-Known Member
Trenulist
24 Iulie 2016
781
10
Arad
sageata-verde.uv.ro
WEBSITE
http://sageata-verde.uv.ro/
YAHOO
thetycoon_tyco
LOCATION
Arad
Salutare!
Caut un magazin de componente electrice in Timisoara. Ma poate ajuta cineva? (de preferat sa fie prin zona complexului, sau cu intructiuni exacte cum sa ajung la el din complex pentru ca nu cunosc orasul prea bine)
Toate cele bune!
 
Componente electrice sau electronice?
Pentru componente electronice exista Vitacom.

Acesta este situat in partea centrala a orasului. Se ajunge in felul urmator: vii din complex catre Bega (magazinul). Intre complex si acest magazin este un parc mare, care este marginit (pe larg vorbind) de Hotelul Continental, Muzeul banatului, si o strada paralela cu Piata Libertatii care se numeste Blaga. Din Piata Libertatii (strada Blaga) exista o sumedenie de stradute micute care duc catre acest parc. Ca puncte de reper sunt: reprezentanta Farmec, sediul CEC, Computer Force. Pe una dintre aceste stradute se gaseste Vitacom.

Atentie exista doua magazine, unul pentru en gros si unul pentru en detail. Acesta este inspre capatul dinspre parc.

Mai sunt doua magazine, mai greu de ajuns la ele: Rubin si Ret. Daca umblii dupa LEDuri SMD sau de 3 sa stii ca pe la Vitacom slabe sanse. gasesti in schimb la Ret.
 
Din cate stiu eu nu, cel putin pe vremuri nu avea, dar poate si-a facut.
Este o firma cu legaturi puternice cu Politehnica, s-a dezvoltat puternic in perioada 1990-1996, bazandu-se atat e ideea de afacere cat si de pasiune, dupa care lumea a cam renuntat la bricolaj in domeniul electronic (ca si in alte domenii) astfel incat s-a ajuns ca acum sa functioneze un singur magazin.
 
Are si site: www.ret-electronic.ro
Am cautat si eu la ei leduri bipolare de 3mm. Nu aveau decat cu trei terminale, de 5mm si combinatii de culori neconvenabile. Dar asta a fost acum 2 saptamani.
 
Cu LEDurile bipolare la fel si la Vitacom. De la RET am luat LEDuri SMD, in alta parte nu aveau, destul de scumpe insa la 2 RON buc, cele mari. O atmosfera frumoasa pe acolo. Vis a vis de Casa Studentilor se gaseste si Rubin srl, dar este foarte mare ingramadeala acolo, multe chestii intr-un spatiu restrans. Se poate insa incerca. Patronul de aici pare deschis in a importa de la Conrad pe comanda tot felul de chestii.
 
Multumesc de indicatii. O sa dau maine o fuga pana acolo.
Imi trebuie niste microcontrolere, cateva alte componente(diode, capacitoare,etc) si sarme cu izolatia de dierse culori(pentru cablarea dioramei).
Pentru ca nu ajung acasa decat vineri seara in fiecare saptamana, iar la ora aceea magazinele de componente sunt inchise, si nu vreau sa dau comanda pe net pentru cateva piese(vreau intai sa fac un montaj, sa-l testez si apoi sa ma gandesc daca mai continui sau nu), singura solutie e sa cumpar din Timisoara si sa lucrez acasa. Daca imi plac rezultatele o sa mai cumpar componente :)
 
Cabluri de diverse culori se obtin foarte usor din banalul cablu de retea de calculator (UTP CAT5e pe numele lui, se poate strica si FTP sau STP dar e mai scump), rezulta 8 fire de culori diferite (maro - alb/maro, portocaliu - alb/portocaliu, verde - alb/verde si albastru - alb/albastru, torsodate doua cate doua). Eu asta folosesc la toate montajele experimentale.
 
Folosesc demult cablul de retea, insa ma deranjeaza pana cand il decablez actiune ce dureaza. Vreau sa am rola de cablu, sa pot lua cand vreau,cat vreau si ce culoare vreau, fara nici o problema. In plus pentru cablarea dioramei o sa imi trebuiasca muuuuult cablu, si nu vreau sa pierd vremea la desfacut cabluri, si asa timpul de lucru e limitat la weekenduri :(