Caile Ferate "La Ursu"

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Multumesc :)
M-am inteles cu Shakal sa faca niste masuratori in acest sens, ca sa ma asigur din start ca aceasta anumita incarcatura va incapea pe vagonul-platforma :D
Am lipit carcasa de 280 pe barele transversale cu gheare pe care ar fi trebuit sa stea cele doua containere. Astfel incarcatura este demontabila, ceea ce este chiar foarte important in eventualitatea unui transport 8)
 
De azi inainte, diesela BR218 are in dotare faruri warmwhite/rosu :cool:

Mai multe detalii sunt aici. Vor urma la rand si celelalte locomotive care mai au becuri, unele dintre ele fiind candidate la combinatia warmwhite/rosu chiar daca n-au prea fost vazute in realitate cu asa ceva :D
De asemenea, voi relua actiunea "lumina in vagoanele de calatori", numai sa gasesc pe undeva si oarece... timp ;)
 
Ultima editare:
Pe linii paralele stau doua locomotive diesel, una cu becuri si cealalta cu LED-uri warmwhite 8)

Voi vedeti vreo diferenta? :D
Daaaa, stiu ca BeRea218 nu are nici acum cabine si de aceea straluceste ca un far... maritim :D, dar deocamdata asta e situatiunea. Din acest motiv ma (re)gandesc la varianta cate unui LED de culoare adecvata in dreptul fiecarui far.
 
Poti sa lasi BR218 asa. Poti spune ca in cabina se intampla un fapt paranormal. De exemplu: au venit extraterestrii ( daca pictezi pe geam un omulet mic si verde, e perfect ) sau e, pur si simplu, bantuita de duhuri rele.
 
mpursu a spus:
Explicatiune si mai simpla: mecanicul doreste sa vada BINE aparatele de bord, deci ii place sa lase lumina aprinsa in cabina :D


La cum arata in poza, sigur acum mecanicul e orb de la atata lumina. Sau poate, copt la bec.
 
Shhhh :| ... confidentially :D... mecanicul e Stevie Wonder, doar de data asta :D
Totusi, revenind la subiect, ma gandesc la un "hibrid" Roco/Piko, respectiv cabinele si ghidurile de lumina ale versiunii Piko montate in aceasta versiune Roco. Nu-mi plac cabinele Roco fiindca acopera geamurile laterale.
 
Alt flash-news: azi a sosit la Caile Ferate "La Ursu" o simpatica locomotiva de manevra Bachmann nr.art.60040 8)

In caz ca ati observat ca locomotiva nu are cuple in aceste poze... ati vazut bine, fiindca le-am demontat imediat :D. Probabil ca vor sosi candva si cuplele europene, promise ca bonus :fluierat:

Si, in sfarsit, in premiera mondiala, in ropot de tobe, flashuri si reporteri avizi de senzatie, inghesuindu-se sa prinda unghiul acela perfect de fotografiere, demn de prima pagina a unei editii speciale, cu tipografiile asteptand... iata motorul locomotivei, atata de secret incat NIMENI nu a fost in stare sa-mi dea absolut nicio informatie despre el:

Detalii... in editia speciala :D
 
  • Like
Reac?ii: MAGNAT
Inteleg. Te-ai repezit cu ura sa demontezi cuplele, dar cu motorul ce ai avut de l-ai smuls din pieptul bietei locomotive? Esti un monstru ... sacru. Daca asa faci si cu fetele!
 
I-am promis ca o sa-l invat digitalul, dar numai dupa ce va mai creste un pic si va sti bine cifrele si literele 8)
Pana atunci el manevreaza digital (la propriu :D) trenul de thunderboxuri si, incepand de alaltaieri, chiar si unele vagoane de marfa mai moderne. Pur si simplu invata foarte repede si-mi demonstreaza ca pot sa am incredere ca nu-mi va face "surprize" miniferoviare :aplauze: