Diorama Ho 3x1,5m

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Salutare colegi!!!
Bine v-am regasit!
Nu am mai lucrat la diorama dar sper sa imi fac timp sa mai mesteresc cate ceva pe la ea!
Intre timp vara asta m-am angajat si am reusit sa obtin niste fonduri cu care am cumparat o garnitura noua!

Este vorba de o garnitura ICE 1 Roco

Garnitura este compusa din 2 locomotive, una dummy una motorizata si 8 vagaoane intermediare absolut superb realizate, detaliate , chiar si pentru ICE 1 care stim ca e ,,neted,,. nu prea are detalii. Se pare ca Roco m-a surprins de data asta cu finetea vagoaneleor si a locomotivelor!

http://www.youtube.com/watch?v=GGp50ZeVBIg

Numa bine!
 
Felicitari pentru ce ai realizat pana acum si pentru achizitii. Si eu am aceasta garnitura ICE 1 cu un numar asemanator de vagoane si intr-adevar e frumoasa si arata bine pe o diorama. Vroiam sa te intreb, vizionand filmuletul postat, daca la garnitura ta nu ai luminile rosii functionale la capatul trenului. Pe filmulet se vede ca si la capat luminile sunt cele galbene! Felicitarioricum!
 
Multumesc!

Da asa este, am observat si eu din pacate am alb si in spate ( am si rosu dar numai cand se schimba sebsul), adica cand merge in fata au ambele alb, cand merge cu spatele amblee locomotive au rosu mi se pare)..nu e ceva suparator incat sa ma deranjeze:D...o sa desfac locomotiva dummy( cand ma prins cum naiba se desface:))))) sa mut firele de pe o placuta pe alta!
 
Salutare! In curand voi revenii si cu poze dar pana atunci poftiti un video cu noile update-uri!:

http://www.youtube.com/watch?v=bN7UlfGuTqs

Nu am mai postat de mult deoarece am muncit cu tata in pod sa punem parchet, fiind doar scandura, acum este alta viata! M-am apucat de asemenea sa momntez motorasele de la conrad pentru macaze! voi incepe sa mai pun video-uri mai des!
 
Cu macazuri electrice arata mult mai bine !
Era bine daca inainte de a pune macazul pe pozitie vopseai polistirenul cu nuante de gri si putin negru. Astfel puteai pune mai putine pietre pentru terasament intre traversele macazului.
Cred ca panta unei linii este prea abrupta, se impiedica locomotiva.
In rest spor la treaba , astept continuarea.
 
Este buna ideea ce vrei sa o faci,aceea cu pietrele cazute,dar,e pacat ca ai stricat niste bani pentru panta aia,dar na....asa este cu dioramele..Sper si eu cat de curand sa pot continua lucrarile la diorama mea.Din pacate pana la caldura mai este,asa ca va trebui sa caut o metoda sa rezolv problema.BAFTA in continuare si asteptam noutati!!


''Wesley''
 
Foarte frumoasa locomotiva domnule,sa o stapanesti sanatos!Doar ca era mai bine s o pui la categoria de modele :roll: .Si eu intentionez sa iau un BR 290 Blue foarte curand :) .BAFTA si asteptam filmarea cu rularea cat mai repede,nu peste 5 ani ca pana acum :D :skul: :evil: