Noutati Roco & Fleischmann

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"

060-EA

Well-Known Member
Trenulist
10 Mai 2016
861
0
Oradea
railcrisana.wordpress.com
WEBSITE
https://railcrisana.wordpress.com/
YAHOO
paul_c_92
LOCATION
Oradea
Roco:
:fluierat:
http://www.roco.cc/produkteshop/uebersicht/detail/cat/716/pr/schlafwagen-t2s-der-cfr.html


Lista completa aici


Fleischmann:
http://www.fleischmann.de/produkteshop/uebersicht/cat/8229/pr/rumaenischer-brauereiwagen-bragadiru-eingestellt-bei-der-cfr.html

http://www.fleischmann.de/produkteshop/uebersicht/cat/8229/pr/2er-set-kesselwagen-mit-bremserhaus-der-cfr.html

Lista completa aici
 
FACRICAC :D ? Amuzant de penibil...ca un rebus prost rezolvat sau scrabble jucat de macaci
 
se vede ca sunt editate digital. sa speram ca inscriptiile vor fi corectate. aia e saptamana cand se vor comercializa? inseamna ca pana la t2s nu mai e mult!
 
datele de livrare ale vagoanelor FLM nu sunt deloc de pe lumea asta...2011.21....2011.16 :roll:

de altfel,cred ca sunt vesti bune,si sa speram la mai multe si diverse :)
 
e ca la productia de auto. data exacta la zi nu se stie, dar se stie saptamana din an cand se fabrica un anumit lot. e o chestie din ce in ce mai la moda in lumea termenelor.
 
"New items will be available after delivery by the manufacturer.
All prices are [/b]subjets[/b] to change."

No deci e simplu: puneti bani la ciorap, vindeti ce mai aveti si poate ca in sapt 21 (sau ceva de genu ) o sa se apuce si baietii sa produca vagoane "FACRICAC de Bere BRAGADIRU". Cand o sa apara in magazine, nu se stie, dar ce mai conteaza, e un "Flaishmannn".
Chiar nu se uita ce pun pe site?? Inteleg sa gresesti specificatii dar nu si numele produsului...

Noutati la h0e- aproape nimic dar nu stiu ce e :
15010 Bausatz Bhf Mariazell - 179 E
daca aveti idee ce ar putea fi...
uhu a spus:
Bausatz (kit de montat) Bhf (Bahnhof-Gara) Mariazell

asta am aflat si eu, asteptam niste poze ... ceva.
Oricum pretul e al naibii de rezonabil
 
Sper ca ce prezinta Fleischmann pe site sa nu gasim si in magazine. Diferente intre pozele cu vagoanele facute in photoshop si vagoanele reale sunt destule.
Poate dam de modele in vitrina de la Fleischmann la targul de la Nurnberg.

Vagon cisterna "pentru produse din destilarea lemnului" inscris la CFR, apartinand de firma Margina din localitatea cu acelasi nume din (fostul) judet Severin:



Vagon cisterna "pentru produse albe" :



Vagon refrigerent FABRICA DE BERE BRAGADIRU :


Sa vedem ce a facut Horia la N :





 
Scuze ca ma bag printre corifei la o vorba, dar singurele 3 asemanari dintre vagoanele "BRAGADIRU" real-model este ca sunt albe, scrie BRAGADIRU si au patru roti.
Vagonele cisterna reale sunt diferite unul de celalalt, in timp ce FLEISCHMANN foloseste o singura matrita pentru a realiza 2 modele costructive diferite!!!!!!!!!!!!!!!!
Oricum, eu consider abia anul 2011 ca fiind anul zero pentru trenulistii din Romania!
P.S. Injuraturile le primesc pe pm sau in direct sa le auda toata lumea! :D
 
Hi-hi! Ai dreptate cata, acum m-am uitat si eu bine la vagonul Bragadiru! :(
Am modelul in versiunea DRG, Flm art.5449, si este o ... cisterna pt. clor! :confused:
Vopsirea unui model in culorile si cu logo-urile mai multor administratii se poarta de muuuult in lumea modelelor feroviare. Se pare insa ca altii sunt mai putin pretentiosi (sau carcotasi ) ca romanii.

PDI
 
Nu vorbesc de vopsire in cazul cisternelor ci de faptul ca in realitae vag MARGINA este alt tip - model constructiv fata de vag STEAUA ROMANA , iar fleischmann foloseste un singur model vopsit in 2 feluri ( sper sa ramana doar la nivelul de photoshop iar pe piata sa avem 2 modele de vag diferite si nu 2 vopsiri diferite ale aceluiasi vagon).
Nu sunt deloc carcotas dar vreau macar sa faca dint-un y un alt y vopsit diferit, dintr-un ZAES un ZAES vopsit diferit, si nu o conversie din y in zaes (usor exagerat!)
 
Sa nu uitam si acoperisul argintiu de la T2S Roco si inmaricularea... "gresita" ( daca nu ma insel). Aceeasi greseala cu inmatricularea "gresita" a facuto doar Heris :D :D
 
Si eu cred ca Roco a gresit cu T2s, este aceeasi versiune ca si cea de la Amintiri Feroviare, dar cu greseli :( In schimb este mai scumpa :!: Cred ca cei de la marketing nu si-au facut treaba, in plus Roco continua traditia de fabricare a unor modele cu deosebiri majore fata de original ( vezi vagonul de dormit cu 4 usi ), nu cred ca doar numele Roco va vinde un produs, acum cand va fi al 3-lea producator cu acest model ( dupa Heris si AF )

Cei de la FLM s-au miscat repede si au corectat pe site inscriptia gresita, acum scrie "FABRICA", sunt convins ca vagoanele FLM vor avea succes in ciuda pretului relativ ridicat
 
Rezumand discutiile din mai multe topicuri, in 2011 vor aparea minim 8 (opt) adica opt :confused: :confused: :confused: modele CFR!!!!!!!!!!!!!! :D adica:
-tillig cuseta ep IV
-tillig la TT o cisterna
-roco T2s
-AF T2s
-fleischmann 2 cisterne + BRAGADIRU
-etajatu' PIKO
Daca mai stiti si altele, rogu-va bagati la lista!
P.S. Se pare ca anii de criza se suprapun cel mai bine cu modelismul romanesc care nu mai gangureste!