Viaductul de la Valea Fetii-Modul Maquetren

cosmin78

New member
Saptamana trecuta , 17-19 octombrie, in cadrul expozitiei LEGO, Braga BRInCK, modulele grupului nostru au fost prezente, pe toata durata evenimentului. Facand deja parte din modulele "titulare", va prezint cateva imagini "de la Valea Fetii",( si material rulant divers)

Desi in realitate peste viaduct nu au circulat trenuri de calatori cu tractiune electrica, la scara mi-am permis o "licenta modelistica"Containere...Marfar portughez (CP), foto Jose Luis SantosUn automotor suedez (NOHAB) , construit ( la H0) de o firma portugheza (Norbrass) , in Asia, ruland pe un viaduct romanesc... :)
De la inaltime, o imagine cu "codita" de module in linie simpla, trenul "video" si Jorge Osorio, maestrul orchestrei :p

 

cosmin78

New member
Tot de la inaltime, traseul modular, la ora deschiderii ( 10.00)Pavilionul unde a avut loc toata taraseniaSi cateva bijuterii de la Norbrass si Sudexpress, pe care nu m-am putut abtine sa nu le postez :)

 

cosmin78

New member
Dupa aproape 3 ani si jumatate in atmosfera muzeului, sunt necesare ceva reparatii pe ici-colo. In acest timp, viaductul a fost traversat de material rulant divers, de la trenuri romanesti , frantuzesti, spaniole, portugheze, germane, etc., pana la trenuri grele de "peste balta"...si a rezistat cu bine. :mrgreen:Foto :eu, Rui, Paulo, Nuno, Miguel, Luis, Jorge, Mario, etc.
 
Top