colectia N a lui gamitzu

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Ai avut dreapte la telefon cand mi-ai zis de Japoneza, nici nu ma gandesc cum o arata modelul in realitate ca poate imi pica maselele :D Super tari achizitiile ! Eu inca il mai astept pe mosu la posta... :D
 
Daca tot am terminat modulul o sa incerc sa-l folosesc pozand pe el locomotivele din dotare. In masura in care dispun si de datele tehnice o sa le pun si pe ele. La momentul actual cred ca sant singur pe forum cu locomotive si material american la scara N.
Prima e o locomotiva articulata un Bachman Spectrum 2-6-6-2




Am luat-o cu decodor bachman montat de fabrica, va primi un Soundtrax TSU750 cu sunetele originale
 
gamitzu a spus:
La momentul actual cred ca sant singur pe forum cu locomotive si material american.

mai exista o frumoasa colectie prezentata pe forum aici:

http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2316&start=0

...cu excelente poze de macro, inspirationale pentru cei care doresc sa pozeze modele fero in "mediul lor natural" !
 
Un Con-Cor GS4 cu formul rotilor 4-8-4. Probabil ca o voi vinde pt ca e din aceeasi clasa ca GS4 de la KATO. A fost achitionata printre primele loco, acum e disparuta de pe piatza. Detalii la greu, realizata bine.


[url=http://i1022.photobucket.com/albums/af345/gamitzu
 
Kato C62 cu formula rotilor 4-6-4. o locomotiva cu rulaj fin, detalii la greu.Va primi un decodor Loksound micro, singurul care incape in tenderul micut.



Sora cu D51 care a primit saptamanile trecute decodorul Loksound. Inmatriculare JAPAN RAILROADS, se vede randunica pe deflectorul de fum. A circulat in State in numar redus, dar mai ales in Rusia dupa razboi, fiind luate prada de razboi de rusnaci si folosite pana prin 1970.
 
E8/9A tot Kato



Rulaj de exceptie, lucrata foarte bine, decodor sunet MRC. Nu i-am gasit si unitatea B , inca mai sap dupa ea in aceeasi varianta de culoare si inscriptionari.
 
EMD SD40-2 BNSF


Micuta, cu tractiune foarte buna. Nici una din loco diesel nu are cauciucuri de aderenta . :-?
 
Kato F7A+F7B de la KATO, module de sunet MRC. Mergea si numai un decodor in unitatea A, iar unitatea B sa fie cu decodor simplu. Dupa ce am pus 2 module de sunet am realizat ca e lucru bun, fiecare cu sunetul ei, facand un zgomot amestecat si mult mai real. Ambele unitati erau motorizate si s-a meritat pe deplin.


Varianta asta de culoare a fost achizitionata pt a forma o garnitura care initial a fost tractata de loco GS4 cu abur, apoi preluata de loco diesel F3 sau F7. Diferentele intre F3 si F7 sant minore ca aspect.

Si o poza cu cele 3 vagoane ROGER PASS, vagoane dormitor Kato. Asteapta la rand modernizarea cu module de lumina.

Garnitura este din epoca cand s-a facut tranzitia de la abur la diesel, incet incet aburoasale ajungand la muzeu sau la topit :D
 
Nu am ajuns nici la jumatate. Pun poze pe masura ce reusesc sa le pozez si sa-mi fac timp. :D
 
Inca o poza cu vagonul de dormit, detalii aplicate la greu in interiorul cutiei si sub vagon.

General Electric AC4400 CW in varianta Dual Flag Canadian Pacific, companie ce opereaza intre cele doua state. Tot Kato, mecanism la fel de precis ca celelalte. Nici una din ele nu scoate sunete ciudate sau bazait in treapta 1. Motor cu 5 poli si volante chiar mari pentru scara N. Latimea sasiului e 9,5-10mm sub capota.




:D
 
Kato PA1+PA2 DELAWARE&HUDSON. Imi lipseste momentan unitatea B, am dat de ea dar sub alta inmatriculare si implicit alta culoare. Decodoare MRC cu sunet in ambele unitati. A fost si inca mai e la acelasi pret, 90$ ambele unitati.


 
SD70MAC+EMD SD70ACe BNSF. Am pus si 2 poze pentru compararea diferentei intre stalpii de la parbriz. MAC este inclinat, ACe este vertical. Poate de aia ACe pare mult mai fioroasa vazuta din profil si din fata. :D



 
Kato PA1+PA2 DELAWARE&HUDSON aaaaaa mama ce bine e detaliata la boghiuri !! La ce te referi cand spui unitatea B ? Unitate fara post de conducere intercalata intre cele doua pe care le ai acuma ?
 
Uite la unitatea B de la F7. E aia fara post de conducere. La modeltrainstuff a fost la lichidare de stoc. Si cred ca mai este inca.
http://www.modeltrainstuff.com/Kato-N-1060505-PA1-PA1-D-H-16-19-p/kat-1060505.htm
Uite la pretul real si acu mai e si la oferta, tot cam asa am prins-o si eu, numai ca nu era la oferta era la lichidare de stoc :p O pui pe lista? :D
 
EMD SD70ACe WESTERN PACIFIC 1983. Editie aniversara. Ca toate loco clasate Heritage la Kato si la Life-Like are detalii la greu aplicate si vopsea de exceptie.



Decodor MRC cu sunet.
 
Aceleasi loco de mai sus, cu alte inmatriculari.



:D Verisoare bune cu EMD SD70ACe a lui Dragos :D
 
SD70 MAC si SD80MAC. Varianta mai deshisa la culoare este 70, cea albastru inchis este 80. SD80 este mai lunga decat cele prezentate mai sus, avand alte caracteristici de putere, un motor mai mare.