Intalniri intre pasionati la Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
"Haideti" nu Haide-ti" ;-)
Se intampla ceva pe 9 la Sibiu? Adica este si vreun eveniment conex? Copiii mei au sarbatoarea de 1 iunie (da! stiu... dar pe 3 era ajun de Rusalii si s-a tinut seama de asta) si vreau sa stiu unde sa merg:)))
 
buna sa va fie tensiunea arteriala. propun o intalnire pe 17 august la aceeasi ora si acelasi loc. astept pareri sau contraoferte :p
 
Avand in vedere ca vineri a avut loc intalnirea de la Timisoara, unde 4 bravi trenulisti au spus prezent invitatiei, si avant in vedere ca mi s-a cerut sa ne mai intalnim cat e cald, propun ca noua intalnire sa fie pe 31 august la ora 18:00 in acelasi loc.(eu in luna septembrie nu o sa fiu disponibil). Ca de obicei astept propuneri , oferte si contraoferte :)
 
Mai nu se supara nimeni, doar ca ma bucur ca anuntati ca nu puteti sa veniti, macar nu stam sa asteptam cu ochii in soare :D. O sa postez anunt cand este urmatoarea intalnirea, cel mai probabil undeva la finalul lui septembrie inceputul lui octombrie
 
Buna sa va fie tensiunea arteriala

Multe s-au intamplat azi ... asa ca le iau pe rand. Toti cei care doreau sa vina la intalnirea programata astazi m-au anuntat ca nu pot. Fie pe forum, telefon sau chat online. Am incercat sa strang de la fiecare date si concluzia este urmatoarea. Pe 21 septembrie ar fi urmatoarea data care sa fie disponibila la toti in calendar, asa ca o propun ca si data viitoare de intalnire.
In caz ca apar modificari va voi anunta din timp.

Numai bine la toti
Claudiu

PS: daca poate careva sa aduca si o camera foto sa imortalizam si noi o intalnire de aici de la Timisoara, cred ca ar fi o idee buna.
 


Salut,

Stiu ca azi este intalnirea programata, dar in caz ca sunt doritori, v-am atasat invitatia autorului!
In criza de timp cotidiana stiu ca pentru cei mai multi din ziua de azi, o carte nu mai are valoarea care o avea inainte de inventarea net-ului.
Pentru cei mai tineri care nu au avut prilejul sa se bucure de magia aburului pe drumul de fier, cartea constituie cantecul de lebada a celei care a fost Regionala CFR Timisoara intr-o prezentare de exceptie, prin care, parerea mea(din generatia bbc = born before computer), generatia Wikipedia si "I"(Ipad, Iphone,Ipod, etc.) va descoperii frumusetea cuvantuli tiparit si a imaginilor de epoca insotite de pasiunea autorului pentru ceea ce a insemnatul Banatul in istoria industriala si feroviara a tarii.

"S?? c??l??tore?ti înseamn?? s?? te na?ti ?i s?? mori în fiecare clip??."(V.Hugo)

P.S.Va doresc sa aveti timp sa va puteti bucura de lectura ei!
 
damn... tocmai am ratat-o..... sunt venit in Timisoara din 2010... trenulist de mic copil... in sensul ca prin '83 am avut primul "start" set... tocmai pentru ca eram mort dupa trenuri si de ceva timp am inceput sa visez din nou frumos... daca nu va fi vreo intalnire in urmatoarele 2 week-end-uri (nu sunt in Timisoara) voi participa cu siguranta... daca primiti oameni noi...

8)
 
E bine sa vad ca mai sunt doritori de intalniri de modelism feroviar.
Avand in vedere ca la un moment dat au existat propuneri sa schimbam intalnirile de vineri seara in weekend o sa facem o mica schimbare. Propun sa ne intalnim pe 8 decembrie (sambata) la o ora pe care vreau sa o propuneti aici. Nici locatia nu este batuta in cuie asa ca va astept si aici cu propuneri. Fie ca vreti sa fie dimineata la ora 10:00, sau dupa masa la ora 17:00 eu sunt deschis la propuneri, Ne putem intalni fie la vechiul loc in Piata Unirii, la Opera sau unde propuneti voi. Va astept propunerile. Cele mai multe voturi castiga.Salutari