Intalniri intre pasionati la Timisoara

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
ne-am intalnit la un pahar de suc/limonada/alte lichide dupa preferinte, am fost in numar de 11 oameni. Au fost prezentate modele la scara N si H0, si in general s-a discutat despre modelism, ce a mai lucrat fiecare, ce a mai achizitionat fiecare, etc etc etc. Momentan nu s-a mai adus in discutie formarea unui club de modelism. Momentan preferam sa ne intalnim si sa discutam relaxati.
 
iaca intr-un final si poz(n)ele de la intalnirea de duminica...



goodies...



H0 vs. N



balena...



o frantzuzoaica...



o plenitudine de ... de toate...



la cr??¨me de la cr??¨me

 
multumim pentru poze smotocel :d. Acuma avem si dovada ca ne intalnim pentru cei care erau inca sceptici de treaba asta 8) . propun ca urmatoarea intalnire sa fie pe 24 noiembrie
 
O mica carcoteala . Cafenea Zai e excelent amplasata , in mijlocul orasului , relativ aproape pentru oricine . Dar iluminatul slab nu prea e in avantajul studierii modelelor prezentate . Nu prea vezi detaliile , atat de gustate de orice impatimit al genului .
Poate schimbam cu un loc mai luminos .
 
Din pacate nu veti gasi nici un local iluminat "a giorno"!Toate trebuie sa indeplineasca atmosfera romantica de "t??�te ??  t??�te",asa ca eu nu gasesc nici o solutie la problema si fac parte dintre cei care sufera de lipsa luminii !
 
Eu, ca "Electric", nu agreez fumul de tigara
Pai nu cred ca poti face selectia pasionatilor de trenuri ...dupa viciul fumatului :skul: ...mai ales ca marea lor majoritate sunt fumatori...poate noi cei nefumatori reprezentam minoritatea....:fluierat:
Asa ca minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii...altfel....:lol:
Nu e nimeni obligat sa se alature unei comunitati mixte fumatori-nefumoatori.....:-?
De ai de ales....
 
dragi colegi de suferinta. discutia era cu totul alta. veniti clar cu propuneri de locatie noua daca doriti asta. localul x de pe strada y. nu am vazut nici o propunere. cat despre fumat asta e o discutie total inutila si chiar nu vreau sa poluam topicul cu asa ceva pentru ca sigur nu o sa ajungem la nici o concluzie. alegeti un local unde e interzis fumatul. cat despre lumina eu probabil o sa vin cu o lanterna (la propriu) :D
 
la Mall nu prea vad unde ne-am inghesui (in cazul ca venim mai multi). un loc cu lumina este Bierhaus, dar evident si fumul e la fel (mese de 6-8-10 locuri). un loc mai aerisit este si Curtea Berarilor (vis-a-vis de Hotel Continental). Prin Unirii nu stiu daca gasim ceva mai luminat, dar zilele astea oricum o sa umblu seara prin zona si mai dau cu ochii sa vad daca gasesc si altceva.
 
S-a propus mall-ul , curtea berarilor si bierhaus dar vad ca nimeni nu voteaza :D. Mie sincer imi place vechea locatie dar ma supun votului majoritatii. Deci VOTATI :p