Masini de Legenda DeAgostini

  • In perioada urmatoare o sa vi se solicite modificarea parolei. Pana la modificarea parolei, userul poate figura ca si blocat, odata modificata parola, userul este reactivat automat.
    Pentru orice problema va rog folositi butonul "Contact"
Bilantul dupa 10 numere din acesta colectie :
locul intai 4 modele rusesti
locul doi 4(3+1) modele romanesti
locul trei 2 modele est germane
Dupa cum se observa numai socialiste , pana acum nimic capitalist chiar daca unele au radacini capitaliste .
 
Inca mai sunt vreo 2 in nuanta asta, bineinteles, cu diferitele modificari... si eu astept oltcit-ul inca de vreo 2-3 luni si o sa-mi iau vreo 4, unul ramane nemodificat, restul e cancan.
Legat de Mostvich cred ca ar fi fost altceva daca o scotea in varianta cabrio ca am vazut ca este.
 
Poate cine a luat de la chiosc numarul de miercuri ne spune si nou ce apare....de obicei au in revista un pliant ceva.... eu n-am luat ultimele numere fiindca personal nu m-au atras....poate si papuc-ul daca era in 5 usi, ala il luam pentru un custom....eu sper sa fie oltcit numarul 11, avand in vedere ca am aflat si culoarea verde brotac, stiu sigur ca macheta sub forma asta a fost fabricata....a mai fost intr-o serie publicata in alta tara....desi sper sa arate totusi mai bine decat in poza...
 
oricum,merit?? cump??rate toate numerele..am luat ?i num??rul 10 ?i macheta e fain??
 
Scuze dar cred c?? am r??mas în urm?? cu revista, a ap??rut nr 10 ? fiind în concediu nu prea am mai dat în centru. Ce ma?in?? e ? s?? ?tiu s?? o iau.
 
Mai intrebi? :lol: Deja le-am dat de veste colegilor conducatori de oltence, eu deja am in plan 3-4 machete.
Totusi e asa cum s-a zvonit, Verde brotac? Poate are cineva cartonul cu prezentare urmatoarelor numere si se indura sa-l puna pe aici sa ne minunam si noi.
 
Va avea numere romanesti. :D
Conteaza numarele de inmatriculare, sau macheta in sine? ;-)
Din cate am vazut, macheta arata bine, fiind matrita noua, dar semanand destul de bine cu varianta UH.
 
No, rau atunci, vroiam sa-i fac masina lu' nea Iulica care-i verde brotac si cum vazusem macheta verde pe ebay.... :( acum tre' sa fac 3 culori diferite pentru 3 machete? stiti cumva cei care aveti cartonul cu urmatoarele nomere, daca exista publicat in ultimul numar, va avea 1 sau 2 oglinzi oltcitul, si ce model va fi, cel cu brat sau cel compact?
 
eu sunt încântat c?? apare OLTCITUL,indiferent de culoare.Eu am CITROEN AXEL de UH la 1/43 ?i am dat130ron pe el..25ron e poman??.
 
Ai cumva varianta aia cu bandouri pe portiere si aripi? Nu mi se pare foarte buna, si eu o gasisem tot cam la pretul ala pe okazii si mi s-a parut ca nu se merita, sper sa nu scoata si astia tot cu bandouri masina.
 
Varianta Axel de la UH arata chiar foarte bine. O am in colectie si este o macheta bine construita, mai ales interiorul care seamana exact cu cel din realitate.

Varianta celor de la DeA, este Club, si nu are bandouri. Mi-ar place daca ar fi varianta care in loc de lampile de semnalizare de pe aripile fata, avea niste dopuri negre. In cazul machetei, vor fi niste puncte negre. :p
Bineinteles, macheta are o singura oglinda retrovizoare si bare de protectie negre.
 
Pana la urma este verde brotac , detalii foarte putine , o singura oglinda , stergatoare fata spate , exact cum au fost primele modele.
Lipsesc ornamentele cromate de pe pavilion instalatia de spalare a parbrizului atat fata cat si spate , toba de esapament foarte joasa si are in plus acele aparatori de noroi de la rotile spate .